FőoldalOldaltérkép
Indítómotorjavítás FŐOLDAL

Cégismertető

Megalakulás, termékeink, célkitűzések

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük engedje meg, hogy e rövid tájékoztatóban néhány szóval bemutassuk Önnek cégünket és főbb tevékenységi területeinket. Cégünk, a RIPCA Magyarország Kft. a 2003-as alapítást követően a Castrol és BP kenőanyagok nagy- és kiskereskedelmével, továbbá autó szakipari vegyi anyagok, gépjárműszerelés-technikai termékek és autóvillamossági alkatrészek teljes választékával a jármű javítási piacon megvetette a lábát, s hamarosan a piac egyik meghatározó szereplőjévé lépett elő.

Járművek és egyéb műszaki berendezések üzemeltetéséhez, karbantartásához, javításához nélkülözhetetlen segédanyagok, karbantartó- és kenőanyagok, kiegészítő tartozékok elérhetőségében szándékozunk segítségére lenni mindazoknak, akik a gyors és szakszerű kiszolgálást keresik a mindennapi munkájuk hátteréhez.

Az elmúlt évek munkájának eredményeként mára viszonteladók százai és autósok tízezrei tudnának Önöknek nyilatkozni a Castrol kenőanyagok, CARLOFON vegyi termékek, RIPCA autóvillamossági termékek kiváló minőségéről és versenyképes árairól. Az említett gyártók alapításuk óta folyamatosan óriási összegeket fordítanak az igen tőkeigényes kutatás/fejlesztési szektorra, és kínosan ügyel arra, hogy termékeik minden kategóriában a világ élvonalába tartozzanak.


Vállalkozásunk hiánypótló a maga nemében, mert az általános kereskedelem felett, kollégáink nemcsak azt tudják megmondani, hogy hány van raktáron és milyen színű a termék doboza, hanem azt is, hogy az adott termék milyen specifikációknak felel meg.


Profi termékek, profi kiszolgálással, profi felhasználásra.